Claivoyance

I en clairvoyant rådgivning benytter jeg mine evner til at kontakte dine personlige åndelige hjælpere. Dine hjælpere bestemmer, hvor meget du skal have oplyst og derfor er en clairvoyance styret af de oplysninger, som jeg får. Rådene er typisk relateret til den livsfase, som du befinder dig i nu og er nænsomt udvalgt af dine vejledere, for at hjælpe dig til at få en ny klarhed i din hverdag og give dig et kærligt skub fremad.

Jeg vil starte med at fortælle dig lidt om din personlighed, din sjæleessens. For sådan lige som at komme igang.Og du kan opleve at jeg kan sige noget som du genkender.

 

For mig, er det vigtigt i min rådgivning, at der er en respektfuldhed for de åndelige hjælperes guidning og dermed en forståelse for, at de ved lige præcis, hvor du er i din udvikling – og at der vil komme de informationer, som du har behov for netop nu.  Der frigives de informationer, som er bedst for dig her og nu i relation til dit nuværende ståsted.  

Clairvoyancen er en enestående lejlighed til at blive rådgivet omkring dine muligheder, når du har brug for hjælp til at få løsnet op for tvivlsspørgsmål, problemer eller konflikter i dit liv. Dette uanset om det handler om selvudvikling, personlige potentialer, spiritualitet, helbred, arbejdssituation.

Du er velkommen at optage sittingen

Clairvoyance pr telefon

Det er også muligt at få clairvoyance på telefon, Det betyder ikke så meget hvor du befinder dig. Da det er forbindelsen til den åndelige verden det handler om .

Det vigtige er vi har ro sammen og du har mulighed for at du kan opfatte og forstå de budskaber der er til dig.